10 months

Hi All!

It’s been 10 months since my last post 😀 After all of the troubles, i come back to this site and i am going to close the isengkoding.com

“Why? Why? Why?”

Because it’s been hard to keep that site, the hosting server is so slow, it’s really troublesome to think of SEO for each post haha, etcetera~

So yeah i come back to this site! 😀

As for my posts there, i will repost them here 😉

Then see you! 😉

Advertisements
10 months

Hisashiburi~

Ahh~ it has been a long time ago since my last post about One Ok Rock! 😀

It has been very busy days at work and weekend, even i didn’t have time to use my “me time” haha, lately, i even forgot to download my favourite spring dorama T_T what a life! xD

Since last month, i have been really busy and feel so tired, because of more works.

Actually, i manage to like my job even though it’s really tiring haha but i think i can’t catch up physically~ need to balance the work’s pace with food consumption xD

I am thinking about posting some interesting coding tricks haha.

But, i can’t remember what i want to post here, except about Imagemagick. I hope i can post interesting fact about this. xD

 

mood: One Ok Rock – Be The Light.

 

Hisashiburi~

My Company Mini Library

comic type book
comic type book

In my office, there is a small place, where we can eat our lunch, reading books from mini library, and get drinks.

This morning, i walk in there to get drink, and pass through that mini library, then accidentally i take a look 😀

whaaa so many interesting book here, i just realize today 😛

There are many programming books, novels, comics, and other type 😀

Actually, i borrowed a comic type book yesterday to practice my japanese haha, i just try to read it and ask the meaning to my bf 😛

I really happy, there is a book about Objective-C , but when i open the book, shockingly this is in japanese, whaaa how should i read this technical japanese -_- aahh give up, i put the book back on shelf. Then, i decide to read Web Standards haha because this book is in english.

My eyes focus on some mini book, when i see the cover, eeh? is it Biblia Koshodou no Jiken Techou? I watch this drama based on this book! whaaa i still don’t believe it, my company has this book haha, i really wanna read this book T_T but, i still vague reading hiragana and katakana,  and there are so many kanji in this book, haaa~ i really wanna learn japanese, but i don’t have enough time to learn 😦

Biblia Koshodou no Jiken Techou Novel
Biblia Koshodou no Jiken Techou Novel
My Company Mini Library

Live n’ Rockin’ Concert At Jakarta

Jadi ceritanya kemaren aku abis nonton tuh Live n’ Rockin’ di jakarta, gara-gara menang tiket gratisan kesana yang super gampang banget ngedapetinnya bahkan ga perlu beli BB kek orang-orang itu.. Di concertnya ini ada 2PM, Shontelle, Taio Cruz, Suede.

this's us! holding the ticket, but 3 persons is missing 😀

Sebenernya alasan ikutan tuh kuis pengen ngeliat Jang Wooyoung 2PM, aku bahkan ga gt ngerti lagu-lagunya 2PM apaan, secara biased-ku cuman BIG BANG ahahaha, cuman penasaran liat si Wooyoung gara-gara dia main di Drama Dream High.

Trus, baru H-1 aku donlot lagu-lagu mereka tuh 2PM, Taio Cruz, Shontelle, n Suede XD trus pas abis itu didengerin deh, dan cengok bangeeett, lagu-lagunya Taio yang super enak bangeeettt genre yang bener-bener aku suka ahaha abis tu pas ngedengerin lagunya 2PM jadi terdengear so-so gt -_-; sejak H-1 prioritas nonton saya emang jadi berubah, jadi pengen ngeliat livenya Taio Cruz kek gimana hehehe tapi tetep pengen 2PM juga sih 😛

Naahh, the day!! kita ber-9 berangkat dari Bandung jam 9.30 lah trus sampe jakarta juga ga macet, sampe di JIExpo (tempat konsernya) jam 12.30 naahh penukaran tiket fisik itu mulai jam 13.00 jadwalnya, tapinya panitia ngareett dan baru dibuka jam 14.00 . Jakarta waktu itu supeerrr panaass super ga enak hawanya dan anehnya ada petir-petir gt tapi ga hujan -_-; Continue reading “Live n’ Rockin’ Concert At Jakarta”

Live n’ Rockin’ Concert At Jakarta

Curhat

Semester ini saya kira tidak akan sibuk makanya berani ambil sks lebih banyak dari biasanya.. tetapi ternyata dugaan itu tidak benar -_-

Banyak tugas.. banyak pula deadline.. walaupun begitu tugasnya menyenangkan hahaha hipnotis ke diri sendiri 😛 berusaha optimis sajalah.. kegiatan sehari-hari kuliah, ngerjain tugas, nonton dorama, ngurusin IF2031.. kadang-kadang sekali jalan-jalan bareng temen-temen untuk merayakan berakhirnya suatu deadline yang mematikan 😛

Tapi saya percaya dibalik semua ini ada suatu hikmah 😀 hahaha, anehnya sesibuk apapun saya.. masih bisa meluangkan waktu untuk nonton dorama-dorama, hahaha ga tau deh harus bangga atau ngga 😛

tuh taskbar penuh.. sepenuh ama pikiran saya saat itu :))

smoga hari-hari deadline yang saya akan lalui ini berjalan lancar dengan pengumpulan tugas yang tidak terlambat dan kualitas pengerjaan yang baik 😀 Amiin

*curcol dikit, barusan saya menjatuhkan iPod kesayangan T_T udah 3 kali ini jatuh.. smoga dirimu baik-baik saja ya iPod cup cup *

 

Curhat